Duurzaamheid

Een organisatie verduurzamen - hoe doe je dat? Investeren in innovatieve oplossingen, de productieketen aanpassen, afval scheiden, goede doelen sponsoren -en dan ben je er nog lang niet. Duurzaamheid gaat niet alleen om aanpassingen in de technische uitvoering. Het gaat over mensen en gedrag, om cultuur. Duurzaamheid moet verankert zijn in de organisatiecultuur. Een cultuurverandering heeft tijd en aandacht nodig. En daar werken we keihard aan. 


Prioriteit 

Zoals gezegd leeft duurzaamheid binnen onze organisatie. Als bedrijf dat hoogwaardige producten maakt van kunststof – een milieu belastend materiaal – willen wij een netto-nul impact achterlaten op de wereld. Dit nemen wij heel serieus. Wij hebben onze ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen met betrekking tot klimaat, mensen en circulariteit vastgelegd in een roadmap voor 2025-2030.

Wil je meer video's zien? Klik hier.

Hoe?

Onze duurzaamheidsroadmap richt zich op drie strategische pijlers: 

  1.  Klimaat: we streven er naar de emissies in onze waardeketen te reduceren naar net-zero tegen 2050.
  2. Gezondheid en welzijn: we doen er alles aan om een Top werkgever te zijn, met aandacht voor de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze medewerkers. 
  3. Circulariteit en samenwerking met onze partners: we werken samen met onze partners toe naar een circulaire verpakkingsindustrie.

Gerelateerde vacatures

You'll provide, support and maintain all EUC devices across our business, including staff PCs, laptops and mobile phones, as well as video conf...

Benieuwd naar onze vacatures?

Ga naar ons vacature overzicht of maak een vacature alert aan zodat je op de hoogte blijft van nieuwe vacatures!

Top