Waar we voor staan

Met een diverse groep van ongeveer 140 collega's werken we vol energie en zetten we iedere dag een top prestatie neer, waarbij veiligheid bovenaan staat. 

Onze kernwaarden

Om ons succes te behouden én te blijven groeien zijn onze kernwaarden van groot belang. Ze beschrijven wie we zijn, waar we voor staan en wat ons verbindt. 

Ons kernwaardenkompas

Onze vier kernwaarden zijn de fundamentele overtuigingen en principes die de basis vormen voor onze besluitvorming en onze acties. Samen vormen ze ons 'kernwaardenkompas. 

Kwaliteit is prioriteit

Letterlijk! Want we produceren voor bedrijven met kwetsbare en waardevolle producten. Schoon, veilig en gecertificeerd. Maar kwaliteit gaat voor ons verder dan onze producten. Processen, werkwijzen, technologieën; niets wordt aan het toeval overgelaten. Want continuïteit in ons productieproces is van groot belang. 

Overal in de keten streven we naar hoge kwaliteitsnormen en -standaarden. Toch zit de échte kwaliteit bij onze collega’s. Dat zijn de specialisten. Échte vakmannen en -vrouwen die altijd op zoek zijn naar verbetering. Kwaliteit is wat ons verbindt en drijft. 

Gericht op de toekomst

CurTec groeit. Niet alleen door de onlangs aangekondigde uitbreiding met een productielocatie in Noord-Amerika, maar op alle fronten. Dat kan ook niet anders met onze ambitieuze club vooruitstrevende collega’s. 

We groeien als organisatie omdat we ons doorlopend focussen op vooruitgang en nieuwe kansen, met de klant en een duurzame toekomst in ons vizier. Maar ook als team en individu doordat onze open en toegankelijke cultuur ervoor zorgt dat we ons elke dag inzetten om steeds beter met elkaar samen te werken. We geven elkaar de mogelijkheid onszelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. 

Vanuit vrijheid en verantwoordelijkheid

Werken vanuit vrijheid en verantwoordelijkheid, dat vinden wij belangrijk. We nemen de vrijheid om zelf invulling te geven in hoe wij ons werk doen. We nemen initiatief, gaan op onderzoek uit en proberen af en toe iets nieuws dat ook wel eens mislukt. Maar we voelen ons verantwoordelijk voor het afgesproken resultaat. Want afspraak is afspraak. 

Met elkaar

Ons succes is te danken aan de dagelijkse inzet van al onze collega’s. Een hele diverse groep mensen. Wat wij in ieder geval met elkaar gemeen hebben: we zijn open en behulpzaam. 

We gaan voor persoonlijke relaties. Daarom verschuilen we ons niet de hele dag achter ons scherm of ons gereedschap, maar kijken we elkaar in de ogen en werken we samen. Want 1+1=3! Zo zie je niet alleen snel resultaat, maar creëren we ook vertrouwen; de beste basis voor langdurige relaties. Met elkaar én met onze partners. 


Top