Wat we doen

We ontwerpen, produceren en distribueren kunststof high performance verpakking. Over de hele wereld helpen we toonaangevende farma-, specialty chemie- en voedingsingrediëntenbedrijven – voor wie hygiëne, veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn – met het beschermen, identificeren en verkopen van hun waardevolle producten. Onze vaten, emmers en potten voegen waarde toe aan de producten van gebruikers, verlagen hun operationele kosten en maken supply chains duurzamer.

Onze missie en visie

Onze missie is om duurzame, high performance verpakkingsoplossingen voor hoogwaardige materialen in veeleisende omgevingen te creëren.

Onze visie is om te groeien en te innoveren met circulariteit in gedachte en elke dag als een kans te zien om onszelf verbeteren en anderen te inspireren. In 2030 streven we naar een netto nul-waardeketen en willen we een sleutelrol in de operationele en duurzaamheidsdoelen van onze partners spelen. 

Onze brandvideo vind je hier

Duurzaamheid

Duurzaamheid leeft binnen onze organisatie. Als bedrijf dat hoogwaardige producten produceert van kunststof – een milieu belastend materiaal – willen wij een netto-nul impact achterlaten op de wereld. Dit nemen wij heel serieus. 

Sponsoring

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) neemt ook CurTec haar sociale verantwoordelijkheid. Wij kennen een sponsorregeling waarbij medewerkers jaarlijks sponsordoelen naar eigen keuze kunnen aandragen. Goede doelen die een sociaal, cultureel of maatschappelijk doel dienen en iets willen verbeteren in de samenleving, bij voorkeur in de regio Rijen waar onze productielocatie zich bevindt. Na een interne stemronde krijgen de vier goede doelen met de meeste stemmen een mooi sponsorbedrag uitgereikt. 

Benieuwd naar onze vacatures?

Ga naar ons vacature overzicht of maak een vacature-alert aan zodat je op de hoogte blijft van nieuwe vacatures!

Top