Werken bij CurTec

Als je bij ons komt werken werk je volgens slim ingerichte processen en bezuinigen we niet op techniek, veiligheid en kennis. Weet jij hoe het beter kan? Waar kansen liggen? Hoe we de kwaliteit kunnen optimaliseren? Bij ons krijg je alle ruimte en ondersteuning om hiermee aan de slag te gaan.

About

Vrijheid en verantwoordelijkheid geven en nemen zit in ons bloed. En omdat jij hier heel goed mee om weet te gaan krijg je van ons alle ruimte. Wij vertrouwen jou volledig, net zoals jij ons vertrouwd. Ga je bij ons aan de slag? Dan sta je er nooit alleen voor. We helpen je en ondersteunen je waar nodig, samen met een hele diverse groep van ongeveer 140 collega’s.

Ondanks dat we een internationale organisatie zijn, voelt het bij CurTec als werken bij een familiebedrijf. Tegelijkertijd hebben we een flinke dosis fanatisme gemeen en willen we blijven winnen. We willen het elke dag nog beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we. Maar dat kunnen we niet alleen! Breng jij een flinke dosis positieve energie, creativiteit en slimme ideeën met je mee? 

Onze arbeidsvoorwaarden; want voor wat hoort wat!

Wij vragen de beste kwaliteit maar geven dit ook terug aan onze collega’s. Dit zie je onder andere terug in onze arbeidsvoorwaarden.

 •  Je ontvangt een goed salaris wat past bij je functie, competenties en inzet en wat meegroeit met je ontwikkeling en prestaties
 • Werk je in ploegen? Dan ontvang je een ploegentoeslag van 19,8% (3 ploegen) of 28% (5 ploegen)
 • We waarderen je inzet, dus krijg je van ons een vaste eindejaarsuitkering van 3% van je jaarsalaris (exclusief vakantietoeslag)
 • Voor je woon/werk verkeer ontvang je van ons een reiskostenvergoeding en als je met het openbaar vervoer wilt en kunt reizen een NS businesscard
 • Als CAO medewerker heb je naast 8% vakantiegeld 25 vakantiedagen en als extraatje ook nog eens 12 ADV dagen
 • CurTec à la carte; waarmee je jouw secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het kopen van verlof of het eerder uit laten betalen van vakantiegeld, zelf vorm geeft
 • Een hybride werken beleid met een thuiswerkvergoeding en de benodigde faciliteiten om je werk zowel thuis als op kantoor goed te kunnen doen. Denk aan een laptop en ergonomisch meubilair

Groen reizen

Duurzaamheid is een belangrijke pijler binnen onze strategie. Wij waarderen het als jij daarin ook met ons mee wilt denken. Zoals op de fiets naar het werk komen als je op fietsafstand woont, reizen met het openbaar vervoer (onze locatie is op loopafstand van het treinstation), carpoolen met een collega, of gebruik maken van onze elektrische poolauto die je kunt lenen voor externe zakelijke reizen. Zo zorgen we er samen voor dat het milieu minder belast wordt.

Groei en persoonlijke ontwikkeling

We willen de komende jaren nog verder groeien. Zowel op onze productlocatie in Rijen als ook in Amerika, Azië en Europa.

Maar jouw persoonlijke toekomst is voor ons minstens zo belangrijk als die van onze organisatie. Hoe zie jij jouw toekomst? Of het nou gaat om vitaliteit, het volgen van een opleiding of training, om meer uitdaging in je functie; wij bieden alle handvatten die je nodig hebt om klaar te zijn voor de toekomst. Vertel ons jouw toekomstplannen en we stippelen samen de weg er naar toe uit. 

Gezondheid & vitaliteit 

Wij vinden het belangrijk dat jij - zowel mentaal als fysiek - gezond & veilig bij ons kan werken. We ondersteunen dit met verschillende initiatieven en activiteiten op het gebied van lifestyle; zoals voeding, slaap, beweging en ontspanning. Maar we hebben ook een vast aanbod om je vitaal en duurzaam inzetbaar te houden zoals:

 • een thuiswerkregeling als je aanwezigheid op de werkplek geen randvoorwaarde is om je werkzaamheden te kunnen uitvoeren
 • een persoonlijk budget levensfase wat je jaarlijks vrij mag besteden aan je duurzame inzetbaarheid
 • een mooie groene tuin op het terrein die dient als ontmoetings- en ontspanningsplek voor al onze collega’s
 • 2x per week gratis vers fruit
 • een jaarlijkse BBQ voor alle CurTec medewerkers en hun gezinnen
 • een actieve en gezellige personeelsvereniging

Diversiteit en inclusie

Bij ons krijgt iedereen de kans om het beste uit zichzelf te halen en bij te dragen aan het succes van de organisatie. Wij respecteren diversiteit in persoonlijkheid, uiterlijk, levenswijze, denkwijze, werkervaring, nationaliteit, huidskleur, godsdienst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, handicaps of andere verschillen. Als organisatie staan wij voor een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en waar ieders bijdrage telt en wordt gewaardeerd.

We zijn er trots op dat onze collega's diverse nationaliteiten hebben. Daarom houden wij bij het organiseren van evenementen altijd zo veel mogelijk rekening met de culturele achtergrond en geloofsovertuiging van onze medewerkers én hebben wij een gebedsruimte beschikbaar op onze locatie.

Top