Innovatie & Kwaliteit

Onze Research & Development afdeling doet er alles aan om onze producten steeds te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Gerecycled en bio-based materiaal is enorm belangrijk, en tegelijkertijd moet onze kwaliteit gewaarborgd blijven. De afdeling Kwaliteit zorgt ervoor dat in welk land ons product ook terecht komt, en welk materiaal er ook in vervoerd wordt de kwaliteit gegarandeerd is.

Innovatie & Kwaliteit bij CurTec

Onze Research & Development afdeling stelt alles in het werk om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande producten te verbeteren. Duurzaamheid speelt hier een belangrijk uitgangspunt bij. Tegelijkertijd moet onze kwaliteit te alle tijden gewaarborgd blijven. De afdeling Kwaliteit zorgt ervoor dat in welk land ons product ook terecht komt en welk materiaal er in vervoerd wordt, de kwaliteit gegarandeerd is.

Productontwikkeling

De ontwikkeling van nieuwe producten en aanpassing aan bestaande producten wordt gedaan op basis van kansen die we zien in de markt. Een bijzondere klantvraag? Een uitdaging die deze afdeling niet uit de weg gaat!

Kwaliteit

High performance verpakkingen zijn schoon, veilig én gecertificeerd. Dag en nacht worden onze producten gecontroleerd, omdat wij én de klant hier de hoogste eisen aan stellen. 99,9% is voor ons niet genoeg. 100% kwaliteit is ons enige doel!

Innovatie & Kwaliteit vacatures

Wij zijn continu op zoek naar getalenteerde studenten die willen bijdragen aan het oplossen van diverse vraagstukken binnen onze organisatie. Of je onze...

Juiste vacature niet gevonden?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail wanneer er nieuwe vacatures zijn.

Top