Arbeidsvoorwaarden

Voor wat hoort wat

Wij vragen de beste kwaliteit maar geven dit ook terug aan onze collega’s. Dit zie je onder andere terug in onze arbeidsvoorwaarden.

  • Je ontvangt een goed salaris wat past bij je functie, competenties en inzet en wat meegroeit met je ontwikkeling en prestaties.
  • Werk je in ploegen? Dan ontvang je een ploegentoeslag van 19,8% (3 ploegen).
  • Wij waarderen je inzet, dus krijg je van ons een vaste eindejaarsuitkering van 3% van je jaarsalaris (exclusief vakantietoeslag).
  • Voor je woon/werk verkeer ontvang je van ons een reiskostenvergoeding en als je met het openbaar vervoer wilt en kunt reizen een NS Business Card.
  • Als CAO medewerker heb je naast 8% vakantiegeld 25 vakantiedagen en als extraatje ook nog eens 12 ADV dagen.
  • CurTec à la carte; waarmee je jouw secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het kopen van verlof of het eerder uit laten betalen van vakantiegeld, zelf vorm geeft.
  • Een hybride werken beleid met een thuiswerkvergoeding en de benodigde faciliteiten om je werk zowel thuis als op kantoor goed te kunnen doen. Denk aan een laptop en ergonomisch meubilair.

Groen reizen

Duurzaamheid is een belangrijke pijler binnen onze strategie. Wij waarderen het als jij daarin ook met ons mee wilt denken. Zoals op de fiets naar het werk komen als je op fietsafstand woont. We bieden onze medewerkers een aantrekkelijke regeling voor het leasen van een fiets om dit te faciliteren. Maar ook reizen met het openbaar vervoer (onze locatie is op loopafstand van het treinstation), carpoolen met een collega, of gebruik maken van onze elektrische poolauto die je kunt lenen voor externe zakelijke reizen. Zo zorgen we er samen voor dat het milieu minder belast wordt.

De laatste vacatures

Wij zijn continu op zoek naar getalenteerde studenten die willen bijdragen aan het oplossen van diverse vraagstukken binnen onze organisatie. Of je onze...

Juiste vacature niet gevonden?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail wanneer er nieuwe vacatures zijn.

Top