Wie we zijn

Nog niet eerder van ons gehoord? Dat is niet zo gek. Je vindt onze producten namelijk niet in het schap van de supermarkt en de meeste mensen hebben onze producten dan ook niet in huis. Hooguit ben je ons een keer tegengekomen toen je in een kano stapte en je waardevolle spullen opborg in één van onze vaten of toen je zocht naar een andere oplossing om het voer van je huisdier in op te bergen. Maar achter dat vaatje gaat een bijzondere wereld schuil. Onze wereld!

Wij ontwerpen, produceren en distribueren kunststofverpakkingen van de hoogste kwaliteit voor bedrijven met kwetsbare en waardevolle producten, wereldwijd. Onze klanten zijn toonaangevende farma,- chemie- en voedingsmiddelenbedrijven voor wie hygiëne, veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn. En dat is precies waar wij goed in zijn!

Hoe het begon

CurTec is ontstaan uit het voormalige Curver Plastics. Curver kende een lange geschiedenis in kunststofverwerking en was onderdeel van het chemieconcern DSM toen het management de beslissing nam om van verdere investeringen af te zien. Een van de toenmalige medewerkers zag echter veel potentie. Dankzij een Management Buy Out ontstond CurTec in 1991 en werd groei in verpakkingen opnieuw mogelijk. 

Naast de succesvolle vatenreeks ging CurTec nieuwe verpakkingen ontwikkelingen zoals de Click Pack nestbare containers en Packo potten. Maar ook verpakkingen op maat voor specifieke behoeften van klanten. Er werden nieuwe toepassingen ontdekt, al dan niet binnen bestaande segmenten zoals farma en chemie, waar de meerwaarde van high performance verpakkingen wereldwijd tot betere producten en tevreden klanten heeft bijgedragen. 

Waar we nu zijn

Inmiddels is onze productie- en kantoorruimte in Rijen meerdere keren vergroot en gemoderniseerd. Ook hebben we sinds 2023 een productielocatie in Oconee County, SC, USA. Onze sales kantoren bevinden zich in Benelux, Frankrijk, Ierland, Duitsland, Spanje, Singapore en Amerika. 

Werken bij CurTec

Onze diversiteit is goed zichtbaar. Met 145 enthousiaste collega's in de productie, logistieke toppers en ambitieuze kantoormedewerkers werken we met zijn allen samen voor het beste eindproduct.

Benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk ons vacatureoverzicht of maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail wanneer er nieuwe vacatures zijn.

Top